Sguid Game'in 2. sezon tanıtımı yayımlandı!

Sguid Game'in 2. sezon tanıtımı yayımlandı!
Netflix'in en çok izlenen dizisi Squid Game'in ikinci sezon tanıtımı yayımlandı. İkinci sezonda yer alacak isimlerinin de yer verildiği tanıtıma göre, Yim Si-wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-hoon ve Yang Dong-geun yeni sezonda oyuncu...

Netflix'in en çok izlenen dizisi Squid Game'in ikinci sezon tanıtımı yayımlandı. İkinci sezonda yer alacak isimlerinin de yer verildiği tanıtıma göre, Yim Si-wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-hoon ve Yang Dong-geun yeni sezonda oyuncu kadrosunda olacak.

Netflix dün akşam Brezilya'da gerçekleştirdiği Tudum etkinliğinde dizinin 2. sezonuna ilişkin kısa bir tanıtım yayımladı.

2021 yılında yayımlanan ilk sezonuyla tüm dünyada büyük ses getiren Güney Kore yapımı dizide Jung-jae, Gi-hun rolünü yeniden canlandıracak ve Hwang Dong-hyuk, ikinci sezonunu yönetmek ve yürütücü yapımcılığını üstlenmek üzere geri dönecek.

Lee Byung-hun Front Man karakteriyle geri dönerken, Wi Ha-jun polis dedektifi Jun-ho karakterini yeniden canlandıracak ve Gong Yoo da 2. sezonda yeniden yer alacak.