Sinan Oğan'ın el hareketi gündem oldu; Fulya Öztürk açıklama yaptı

Sinan Oğan'ın el hareketi gündem oldu; Fulya Öztürk açıklama yaptı
CNN Türk canlı yayına katılan Sinan Oğan'ın sorulan soru bitmeden eliyle işaret yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Tartışmalara yol açan bu anlarla ilgili Fulya Öztürk Twitter hesabından açıklamada bulundu.Cumhurbaşkanlığı...

CNN Türk canlı yayına katılan Sinan Oğan'ın sorulan soru bitmeden eliyle işaret yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Tartışmalara yol açan bu anlarla ilgili Fulya Öztürk Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda 5,17 oranında oy alan ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Oğan'ın adayı olduğu ATA İttifakı'nın bileşenlerinden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

CNN Türk Özel Haberler Şefi, Fulya Öztürk Oğan'ı konuk etti. Sinan Oğan CHP ve ümit Özdağ konusu açılınca daha sorulan soru bitmeden eliyle işaret yaptı. Fulya Öztürk de soru sormaktan vazgeçip programı kapadı.

Tartışmalara yol açan bu anlarla ilgili Fulya Öztürk Twitter hesabından açıklama yaptı. Öztürk açıklamasında, “Yine hayal ürünü yorumlar :) 1.5 saat sürmüştü program ve Sinan Bey’in BBN TÜRK’e 14.00’da yayın sözü vardı… O hareketi yaptığı an saat 14.00’a geliyordu :) Tamam mı uydurma makineleri” ifadelerini kullandı.