Şişli Kent Konseyi otopark alanına AVM yapılmasına karşı

Şişli Kent Konseyi otopark alanına AVM yapılmasına karşı
İstanbul Şişli'de plazalar ve yüksek binaların arasında kalan küçük yaşam alanına TAŞYAPI İnşaat Şirketi tarafından 72 katlı AVM yapılacağı Şişli Kent Konseyi üyeleri karara karşı 3 Ocak Çarşamba günü, saat 19.00-21.00...

İstanbul Şişli'de plazalar ve yüksek binaların arasında kalan küçük yaşam alanına TAŞYAPI İnşaat Şirketi tarafından 72 katlı AVM yapılacağı Şişli Kent Konseyi üyeleri karara karşı 3 Ocak Çarşamba günü, saat 19.00-21.00 arasında Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde toplanacak.

İstanbul Şişli'de plazalar ve yüksek binaların arasında kalan küçük yaşam alanı inşaat şirketlerinin radarında. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan izin alan TAŞYAPI İnşaat Şirketi'nin, Şişli Belediye Binası'nın karşısındaki otopark alanında inşa edeceği 72 katlı rezidans ve AVM alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışmasını başlattı.

Şişli Kent Konseyi üyeleri 3 Ocak Çarşamba günü verilen karara karşı saat 19.00-21.00 arasında Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde toplanacak.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları açıklama şu şekilde:

"TAŞYAPI İnşaat şirketi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan aldığı izinle Şişli Belediye Binası'nın karşısındaki otopark alanında inşa edeceği 72 katlı rezidans ve AVM alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışmasını başlatmıştır.
Bu yapılaşma Şişli'nin trafiğini, iklimini, ekolojik dengesini ve nüfusunu olumsuz etkileyecektir. Şişli halkı olarak bu yapılaşmaya hep birlikte dur dememiz gerekiyor.
Şişli'ye sahip çıkmak için, Şişli Kent Konseyi iş birliğinde 3 Ocak Çarşamba günü, saat: 19.00-21.00 saatleri arasında Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evimizde yapılacak bilgilendirme toplantısına bütün komşularımız davetlidir."