Bülent Tezcan: Sarayın yargısının kararıyla bu koltuğa oturamazsınız!

CHP Genel Merkezi’nin kapısına kalkanlı, maskeli çevik kuvvet polislerinin ve siyah şapkalı sivillerin gelmesiyle ilgili tepkiler sürüyor.

Bülent Tezcan: Sarayın yargısının kararıyla bu koltuğa oturamazsınız!

GAZETE PENCERE - CHP Genel Merkezi’nin kapısına kalkanlı, maskeli çevik kuvvet polislerinin ve siyah şapkalı sivillerin gelmesiyle ilgili tepkiler sürerken CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'dan tepki geldi.

Gazete Pencere'nin sorularını yanıtlayan Tezcan, "13 yıl genel başkanlığımızı yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun böyle bir görevi kabul etmesi anlaşılabilir bir şey değil" dedi.

'SARAYIN YARGISININ KARARIYLA KOLTUĞA OTURAMAZSINIZ'

Tezcan sözlerine şöyle devam etti: "Kaybedilen bir kurultaydan sonra CHP tekrar tarihinde 47 yıl sonra birinci parti oldu. O günden beri iktidarın en korkulu rakibi oldu. Hala yüzde 35'lerdeyiz ve Türkiye'nin birinci partisiyiz. Erdoğan'ın tam da istediği şey Cumhuriyet Halk Partisi'ni böyle bir görüntünün içine sokmaktı.

Erdoğan'ın talimatıyla, sarayın talimatıyla hareket edenen yargının oprasyonuyla CHP'nin başına uydurma bir butlanla oturmak bizim kabul edilir bir şey değil. Atatürük'ün koltuğuna sarayın yargısının kararıyla oturulamaz. Buıgün görüyoruz ki CHP'den biriliği bütünlüğü sağlamaya dönük değil tam terci CHP'de bir bölünme ve çatışmaya tetiklemeye yönelik adımların atıldığını görüyoruz."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar