Cemal Enginyurt aday olabileceği şehri açıkladı: Ben Cemal geliyorum

Cemal Enginyurt aday olabileceği şehri açıkladı: Ben Cemal geliyorum
Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, 31 Mart seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olabileceğini açıkladı.31 Mart seçimlerine az bir süre kala, partilerin adayları netlik kazanmaya başlarken...
Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, 31 Mart seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olabileceğini açıkladı.

31 Mart seçimlerine az bir süre kala, partilerin adayları netlik kazanmaya başlarken Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan yeni bir adaylık çıkışı geldi.

Sosyal medya hesabından "Ortalık çok karışacak gibi. Ben Cemal geliyorum." paylaşımı yapan Enginyurt'un hangi şehirden adaylık düşündüğü ortaya çıktı.

Gerçek Gündem'in haberine göre Enginyurt; Demokrat Parti'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olabileceğini açıkladı.

"Ordu'dan seçime girersem kazanırım"

Enginyurt, yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:

"Ordu'dan seçime girersem kazanırım. CHP'li üst düzey yöneticilerle konuştum. Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal'la 'konuşun' diye. İşte konuştukları Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile durum ne halde geldi" diyen Enginyurt, "29'unda Genel İdare Kurulu var. Orada karar vereceğiz, İstanbul vekili olarak İstanbul da olabilir, Ordu da olabilir. Ordu'da biri eki başkan ama partiden atılmış Enver Yılmaz diğeri mevcut başkan Hilmi Güler iki Ak Partili aday. Ben bunları yenebilirim"

Açıklamanın ardından sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Enginyurt, "Kendi yol arkadaşlarını, bir kalemde silip atanlarla yol yürünmez. Doğru yolda yürüyenlerin, görünmez Orduları vardır. Selam olsun Doğru yolda, bizimle yürüyenlere." dedi.

Enginyurt'un paylaşımında yer alan "Görünmez Orduları vardır" bölümü ise Ordu şehrindeki adaylığına gönderme olarak yorumlandı.