CHP liderinin Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesi tepki çekmişti: Özgür Özel, görüşmenin içeriğini açıkladı

CHP liderinin Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesi tepki çekmişti: Özgür Özel, görüşmenin içeriğini açıkladı
AKP’ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz’ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesi kamuoyunda tepki çekmişti. Tepkilerin ardından Özel, görüşmenin içeriğini açıkladı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz’ün Özgür Özel'e yaptığı ziyaret dikkatleri çekmiş, görüşme içeriği merak konusu olmuştu. Özgür Özel, ziyaretin planlı bir görüşme olmadığı, davetiye verme amacıyla gerçekleştiğini açıkladı. Özel, görüşmeye ilişkin İsmail Küçükkaya'ya yaptığı açıklamada "Nikah davetiyesi için uğradı kapıdan gönderecek halimiz yoktu" ifadelerini kullandı.

Muhalif partilere yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken Taha Hüseyin Karagöz, görüşmeyi “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” ifadeleriyle paylaştı.

Özgür Özel'den ise görüşmeye ilişkin açıklama yapılmamıştı.

Özel'den merak edilen konuya ilişkin açıklama geldi. İsmail Küçükkaya'ya görüşme içeriğini paylaştı.

"Nikah davetiyesi vermek için uğradı "

Özgür Özel, Karagöz'ün başka televizyon kanallarındayken programlarına katıldığı ilk defa yüz yüze gelmediklerini aktardı. Görüşme içeriğini paylaşan Özel, şu ifadeleri kullandı:

Daha öncesinde diğer siyasileri de ziyaret etmiş. Meclis'te bizim odamıza geldi. Bizim kapımıza gelen kişiyi geri göndermek olmaz. Görüşme nedeni ise nikah davetiyesiydi. Nikah davetiyesini bize verdi, kapıdan gönderecek halimiz yoktu. Bu fotoğraflar da bu durumun sonucu olarak ortaya çıktı.

Ziyaretin planlı bir görüşme olmadığı, davetiye verme amacıyla gerçekleştiğini açıkladı.