CHP'li Başarır'dan Bakan Tekin'e tepki: Halkın parasını rant için harcıyorsunuz

CHP'li Başarır'dan Bakan Tekin'e tepki: Halkın parasını rant için harcıyorsunuz
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Mersin'de yaptığı İl Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin konuştu. Başarır, toplantıya il başkanlarının ve belediye başkan adaylarının bulunmasına...
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Mersin'de yaptığı İl Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin konuştu. Başarır, toplantıya il başkanlarının ve belediye başkan adaylarının bulunmasına ilişkin, "Halkın parasını rant için harcıyorsunuz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Mersin'de yaptığı İl Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin konuştu. Başarır, toplantıya il başkanlarının ve belediye başkan adaylarının bulunmasına ilişkin, "Halkın parasını rant için harcıyorsunuz" dedi.

Başarır'ın paylaşımı bu şekilde:

Yine bir seçim dönemine girerken devletin tüm imkanlarını, bakanlıkların yetkilerini ve gücünü seçim kampanyası sürecinde kullanıyorsunuz!

Halkın parasını halk için değil rant için harcıyorsunuz!

İl başkanlarının, belediye başkan adaylarının Milli Eğitim Bakanı’nın masasında, Mersin İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nda ne işi var Sayın Bakan!

— Ali Mahir Başarır (@alimahir) January 18, 2024