CHP’li Gökhan Günaydın belgesiyle açıkladı: ‘Bu ülkeye bugün yaşatılanların tek nedeni bu’
CHP’ye yönelik belediye operasyonları siyasetin bir numaralı gündemi oldu.
Esenyurt Belediyesi Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanıp belediyeye kayyım atanmasından sonra Beşiktaş Belediyesi Başkanı Rıza Akpolat da tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise “Turpun büyüğü heybede” sözüyle operasyonların süreceği mesajını verdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu Beşiktaş Belediyesi operasyonunun “siyasi” olduğunun altını çizip siyasi yanıt verileceğini belirtti.
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ise CHP’li belediyelere yönelik operasyonları işaret ederek “Bu ülkeye bugün yaşatılanların tek nedeni bu” mesajıyla son anketi açıkladı. Ankette Erdoğan’ın muhalefet adayından 10 puan geride olduğu görüldü.
Yöneylem anketinde muhalefet adayının 47,5 oy aldığı, Erdoğan'ın oyunun ise 37,1'de kaldığı görüldü.
Gökhan Günaydın anketi “Bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa Erdoğan, muhalefet adayının 10 puan gerisinde.. Bu ülkeye bugün yaşatılanların tek nedeni bu aşağıdaki tablo.. Kaçınılmaz olarak, turpun büyüğü sandıkta!” mesajıyla paylaştı.
Kaynak:Haber Merkezi