Diyarbakır'da MHP'ye katılım: 'Hedefimiz vekil çıkarmak'

Diyarbakır'da 500 kişi MHP'ye katıldı. MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, 2028 genel seçimlerinde daha da bu çalışmalarımızı sıklaştırarak inşallah ilimizde bir vekil hedefimiz var" dedi.

Diyarbakır'da MHP'ye katılım: 'Hedefimiz vekil çıkarmak'

GAZETE PENCERE - MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, yaklaşık 500 kişinin partilerine katıldığını söyledi.

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreninde konuşan MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, "Partimize diğer siyasi partilerden katılım olacaktır" dedi.

"MHP Diyarbakır'da 17 ilçe teşkilatıyla faal durumdadır değerli arkadaşlarım" diyen Arslan, "MHP, Diyarbakır'da vatandaşa yönelik siyasetini geliştirdi. Diyarbakır'da 50 yıldır üçüncü, dördüncü, beşinci katlarda siyaset yapan, vatandaşın uğrayamadığı bir teşkilat yapımız vardı" ifadelerini kullandı.

mhp-diyarbakir-2

Kentte partilerinin varlığını hissettirdiklerini söyleyen Arslan, "Ekibimle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi şu anda gördüğünüz gibi vatandaşın rahatlıkla uğrayabileceği bir mekan haline, bir teşkilat haline getirip ve Diyarbakır'da var olduğumuzu hissettirdik" diye konuştu.

Seçimlerde, Diyarbakır'dan milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini dile getiren Miktat Arslan, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2028 genel seçimlerinde daha da bu çalışmalarımızı sıklaştırarak inşallah ilimizde bir vekil hedefimiz var. Diyarbakır'da Allah'ın izniyle bir vekil hedefimiz, 'Kızıl Elma Diyarbakır' hedefimizi gerçekleştireceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar