Ekrem İmamoğlu babası ile ilgili FETÖ iddialarına yanıt verdi!
Ekrem İmamoğlu, babası Hasan İmamoğlu'yla ilgili ortaya atılan 'FETÖ iltisakı' iddialarına yanıt verdi.
GAZETE PENCERE - Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, babası Hasan İmamoğlu'yla ilgili ortaya atılan 'FETÖ iltisakı' iddialarına "Babam Hasan İmamoğlu’nun işlettiği herhangi bir okul olmamıştır. Olmayan bir okulun FETÖ iltisakı sebebiyle kapanması da söz konusu olamaz" diyerek yanıt verdi.
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, babası Hasan İmamoğlu'yla ilgili ortaya atılan 'FETÖ iltisakı' iddialarına yanıt verdi.
Sosyal medya platformu X'teki Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından paylaşılan açıklamasında İmamoğlu, "İftiralara karşı yanıtımdır! Babam Hasan İmamoğlu’nun işlettiği herhangi bir okul olmamıştır" dedi.
Ekrem İmamoğlu, "Olmayan bir okulun FETÖ iltisakı sebebiyle kapanması da söz konusu olamaz. Böyle alçakça iftiralar benim ve ailemin üzerine yapışmaz!" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu, sözlerini "Bu iftiraları atarak komplo kuran kişi ve kurumlarla elbette hukuk önünde hesaplaşacağız" diyerek tamamladı.
Kaynak:Haber Merkezi