İddia: CHP’nin butlan yönetimi gençlik kolları başkanı atayacak

Tedbirli olarak yönetime gelen Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin yapısını değiştirmeye devam ediyor. Son olarak seçilmiş Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın'ın görevden alınacağı iddia ediliyor.

İddia: CHP’nin butlan yönetimi gençlik kolları başkanı atayacak

GAZETE PENCERE - Ankara Bölge İdare Mahkemesi tarafından CHP’nin genel başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu parti içindeki değişimleri sürdürüyor. İhraç listelerinin ardı arkası kesilmezken parti yönetiminde bazı değişikliklere de gidiliyor. Özgür Özel destekçisi isimler bir bir tasfiye ediliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, partinin gençlik kolları başkanı olarak da yeni bir ismi görevlendireceği iddia edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde mahkemenin 'mutlak butlan' kararıyla genel başkanlık koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu parti yönetiminde değişiklikler yapmayı sürdürüyor.

DENİZ UZUNYAYLA İSMİ...

3 büyük il başkanıyla başlayan butlan yönetiminin değişiklik hamlesinin gençlik kollarıyla süreceği öğrenildi.

Cumhuriyet’in haberine göre; butlan yönetimi Deniz Uzunyayla’yı gençlik kolları başkanı olarak atayacak. Merkez Yönetim Kutulu toplantısı sonrası kararın açıklanacağı ve şu an başkanlık görevinde bulunan Cem Aydın'ın yerine Uzunyayla’nın atanacağı iddia ediliyor.

Avukatlık yapan Uzunyayla’nın Kılıçdaroğlu’nun butlan yönetimini desteklediği bilinirken aynı zamanda önceki dönem CHP İl Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapmıştı.

Seçilmiş Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın ise butlan yönetimine muhalif duruşuyla dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar