MHP'de gündem 'ajan' çatlağı: 16 isimden İzzet Ulvi Yönter'e destek

MHP Genel Başkan Yardımlığı'ndan istifa eden İzzet Ulvi Yönter’in “MHP’ye sızan ajan” ifadeleriyle parti içinde gündem oldu. Yönter'in bu sözlerine ise 16 isimden destek geldi.

MHP'de gündem 'ajan' çatlağı: 16 isimden İzzet Ulvi Yönter'e destek

GAZETE PENCERE - MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki 'ajan' açıklamaları parti içerisinde gündem olmaya devam ediyor.

Yönter, açıklamasında, “MHP’ye sızan ajan seni her cihetten izliyoruz. Sen doğruluktan ne anlarsın! Merak etme seninle mutlaka hesaplaşacağız… Paran da işe yaramayacak dümenci alçak…” ifadelerine yer verdi.

Yönter, paylaşımında hedef aldığı kişiye yönelik sert ifadeler kullandı. MHP'li isimlerden çok sayıda benzer tepki mesajı geldi.

Söz konusu paylaşımın ardından destek mesajları gelirken, mesajın kime yönelik olduğu konusunda ise resmi bir açıklama yapılmadı.

DESTEK VEREN 16 İSİM

İzzet Ulvi Yönter’in istifasının ardından Yönter’e desteğini açıklayan isimler şöyle oldu:

Semih Yalçın (Genel Başkan Yardımcısı)

Murat Kisbet (Muğla İl Başkan Yardımcısı)

Hakan İmamoğlu (Çanakkale İl Başkanı)

Muhammet Fatih Yaşar (MYK Üyesi)

Şahin Gürz (MYK üyesi)

Tamer Çakıroğlu (MYK üyesi)

Fetih Ahmet Alparslan (İstanbul İl Sekreteri)

Engin Akyüz (İstanbul İl Başkan Yardımcısı)

Metin Özüpek (İstanbul İl Yöneticisi)

Zeki Zekeriya (İstanbul İl Başkan Yardımcısı)

Bilal Tekin (İstanbul İl Başkan Yardımcısı)

Murat Kaya (İstanbul İl Başkan Yardımcısı)

Abdullar Çınar (Sultanbeyli İlçe Başkanı)

Hakan Şahinoğlu (Sancaktepe İlçe Başkanı)

Can Ildırı (MAKSEV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı)

Ali Tilkici (TEMUD Genel Başkanı)

DESTEK MESAJLARI: NE MENZİLİNİZ NE DE GÜCÜNÜZ YETER!

Yönter'in paylaşımına MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Engin Akyüz'den destek geldi Akgün, "Cansa can kansa kan sonuna kadar sorgulamadan sadece işaret et dümencilerin alayını ezmeyen şerefsizdir.." yorumu yaptı.

Taner Gökçek ise, “Ülkücü harekete sızan tarikat ve cemaat kalıntıları! Bu dava ve harekette sizin mayanız tutmaz! Fetovari kumpas ve algılarınız geçmişten beri Türkçü ve Milliyetçi hareket çizgisinde karşılık bulamayarak yok olacaksınız! Sizin dümeninizi çevirtmeyeceğiz! Bekleyin….” İfadelerini kullandı.

MHP MYK Üyesi Tamer Çakıroğlu "Arkadan dolanmayı, karanlıkta işaretleşmeyi maharet sananlar var. Fitneyle yol açtığını zanneden, başkaları için kuyu kazarken aslında kendi yerini hazırlayanlar… Dava deyip kendini pazarlayan, üç beş çıkar uğruna yönünü kaybedenler… Gücü hakikatte değil, gölgede arayanların sonu hep aynı olur. Unutulmasın, her Firavun düzeninin karşısında bir Musa çıkar. Hakikat gecikse de kaybolmaz" sözleriyle dikkat çeken paylaşım yaptı.

MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım sosyal medya hesabından, "Şu anda dahi sızıntılarla iş birliği yapan sizler Fetöcülerle bilet keserken; bizler onların ağa babalarına ve alayına racon kesiyorduk, evlerini kapatıyorduk, şu anda sizleri izlediğimiz gibi enselerinde bozkurtça geziyorduk… En fazla kahpelikle bize 15 sene önce olduğu gibi kumpas kurarsınız…" paylaşımını yaptı.

MHP MYK Üyesi Şahin Gürz, "Biz sözün değil, safın ve sadakatin tarafındayız. Sızmalar , harekete parayla istikamet çizmeye çalışanlar ne menziliniz ne gücünüz yeter. Duruş , her şeyi ele verir. Çakal heryerde çakaldır." paylaşımını yaptı.

MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk ise sosyal medya hesabından, "Sızıntı insan kötüdür. Fıtratı gereği yaşadıkları ve beklentileri, üzeri örtülü planları onu sinsi yapmıştır. Madem göndermelerin yolunu açtınız geri duran alçaktır." paylaşımını yaptı.

EYÜP YILDIZ'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Eyyup Yıldız dün, “Biz, söze değil hâle bakarız. Doğru olanın, dosdoğru duranların yanında olmayı tercih ederiz” paylaşımı yapmıştı.

Yıldız sosyal medya hesabından, "Söz çoktur, hakikat az… İnsanı yücelten, söylediği değil; yaşadığıdır. Nefsini terbiye edemeyen, başkasına nasihatle yol gösteremez. Biz, söze değil hâle bakarız. Doğru olanın, dosdoğru duranların yanında olmayı tercih ederiz. Rabbim; kalbiyle dili bir olanlardan eylesin…" sözleriyle cuma mesajı yayınlamıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar