Muharrem İnce, Tanju Özcan ve İsmail Arı'yı ziyaret etti

CHP'li Muharrem İnce, tutuklu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve tutuklu gazeteci İsmail Arı'yla görüştü.

Muharrem İnce, Tanju Özcan ve İsmail Arı'yı ziyaret etti

GAZETE PENCERE - CHP'li Muharrem İnce, Ankara'daki Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Birgün Gazetesi muhabiri İsmail Arı'yı ziyaret etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Muharrem İnce, "Sincan Cezaevi'nde Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ı ve gazetecilik yaptığı için tutuklanan İsmail Arı’yı ziyaret ettim. Hepinize selamları var" dedi.

İnce paylaşımında Arı ve Özcan'ın mesajlarına da yer verdi.

Gazeteci İsmail Arı, "10 gündür sadece gazetecilik yaptığım için cezaevinde tutuluyorum. Her yerde, her koşulda gazetecilik yapmaya devam edeceğim" dedi.

İnce'nin ziyaretinin kendisine moral verdiğini belirten Tanju Özcan ise "Değerli ağabeyim Muharrem İnce ikinci kez beni Sincan'da ziyaret etti, bana moral verdi. Güncel konuları konuşma fırsatı bulduk, değerlendirmelerini dinlemek benim için öğretici oldu. Yakın zamanda oturup bu günleri yad edeceğiz. Herkese selam ve saygılar, vücudum hapiste ama ruhum ve fikirlerim her zamanki gibi özgür" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar