Murat Yetkin: Erdoğan, Özel'in diyalog çağrısını kıymetli buluyor

Murat Yetkin: Erdoğan, Özel'in diyalog çağrısını kıymetli buluyor
Gazeteci Murat Yetkin Erdoğan'ın bayram mesajını değerlendirdi. Yetkin, Özel'in diyalog çağrısının Erdoğan tarafından olumlu karşılandığını yazdı

Gazeteci Murat Yetkin, Erdoğan’ın bayram mesajı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesini değerlendirdiği yazıda “Özel’in diyalog çağrısını kıymetli bulan Erdoğan diğer yandan Bayram sonrası AK Parti’de tasfiye operasyonuna hazırlanıyor” dedi.

“Biz 22 yılda girdiği 17 seçimin hepsinde sandıktan birinci çıkmış bir partiyiz” diyen Erdoğan, “Seçim sonuçları elbette ayrı ve kapsamlı bir değerlendirmenin konusudur. Biz de her parti gibi seçimlerin muhasebesini yapıyoruz, yapacağız. Asla kolaya kaçmadan, milletin sandıkta verdiği mesajları tüm boyutlarıyla okuyor, en ince detayına kadar analiz ediyoruz. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz Merkez Yürütme Kurulu toplantısında bunun ilk adımını attık. İnşallah halkayı sürekli genişleterek istişarelerimize devam edeceğiz” vurgusu yapmıştı.

Yetkin, “Konumuza dönersek, Özel’in diyalog çağrısı bir inisiyatif alma ve gündem belirleme çabası olarak önemlidir. Erdoğan’ın Özel’in çağrısını kıymetli bulması önemlidir ancak hayata geçirildiğinde anlam ve kıymet kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ