Özel'in Grup Başkanvekiliyken yaptığı açıklama gündem oldu

Özel'in Grup Başkanvekiliyken yaptığı açıklama gündem oldu
AKP'ye yakın Taha Hüseyin Karagöz'ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile buluşması sonrası Özel'in 2021'de yaptığı açıklama gündem oldu: Bunlar her dönemin dalkavukları

AKP yanlısı sosyal medya kullanıcısı Taha Hüseyin Karagöz’ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yaptığı görüşme gündemde yerini koruyor.

CHP lideri görüşmeye ilişkin ‘düğün davetiyesi verdi’ şeklinde bir açıklama yaptı. Ancak görüşmeye ilişkin gelen eleştirilere yönelik bir cevap vermedi.

Özgür Özel CHP Grup Başkanvekili olduğu dönem AKP’ye yakın gazetecilerin ve kişilere ilişkin konuşması ise yeniden gündeme geldi.

Bunlar her dönemin dalkavukları

Özel 2021 yılında AKP’li Gazeteci Mehmet Barlas’ın CHP kapatılabilir yazsına ilişkin yaptığı yorumda AKP’ye yakın gazeteciler ve sosyal medya kullanıcıları için BİDEBUNUİZLE’ye yaptığı açıklamada "Bunlar her dönemin dalkavukları. Yarın öbür gün iktidar olsak eminiz ilk iş çiçeği çikolatayı kapıp bunlar gelir kapımıza. Bunlar böyle iktidarın kucağında uyumaya alışkın adamlar” ifadelerini kullanmıştı.

Ne olmuştu?

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz’ün Özgür Özel'e yaptığı ziyaret dikkatleri çekmiş, görüşme içeriği merak konusu olmuştu. Özgür Özel, ziyaretin planlı bir görüşme olmadığı, davetiye verme amacıyla gerçekleştiğini açıkladı. Özel, görüşmeye ilişkin İsmail Küçükkaya'ya yaptığı açıklamada "Nikah davetiyesi için uğradı kapıdan gönderecek halimiz yoktu" ifadelerini kullandı.

Planlı değil davetiye verdi

Özgür Özel, Karagöz'ün başka televizyon kanallarındayken programlarına katıldığı ilk defa yüz yüze gelmediklerini aktardı. Görüşme içeriğini paylaşan Özel, şu ifadeleri kullandı:

Daha öncesinde diğer siyasileri de ziyaret etmiş. Meclis'te bizim odamıza geldi. Bizim kapımıza gelen kişiyi geri göndermek olmaz. Görüşme nedeni ise nikah davetiyesiydi. Nikah davetiyesini bize verdi, kapıdan gönderecek halimiz yoktu. Bu fotoğraflar da bu durumun sonucu olarak ortaya çıktı.

Ziyaretin planlı bir görüşme olmadığı, davetiye verme amacıyla gerçekleştiğini açıkladı.