Özgür Özel yol haritasını çizdi
CHP lideri Özgür Özel, CAO Politika Kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği toplantıda, yol haritasını çizdi. Özel, "Görevleriniz aynen devam ediyor. İçimize dönüp de toplum desteğini kaybedemeyiz, ülkeyi yönetme iddiamızı koruyoruz” dedi.
GAZETE PENCERE - CHP Lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Politika Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, “Mutlak butlan hükümden önce alınan kararları uygulamaya aynen devam edeceğiz” diyen Özel, CAO Politika Kurulu Üyeleri ile saha çalışmalarını da değerlendirdi.
Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, Özel’in saha çalışmalarına devam edilmesi, yurttaş ile bir araya gelinerek CAO’nun çalışmalarının anlatılmasını istediği belirtildi. Özel, CAO üyeleri ile gerçekleştirdiği toplantının ardından milletvekilleriyle de gruplar halinde görüştü. Öte yandan Özel’in, “A Takımı’na” da yeni isimler eklendi. Gamze Taşcıer, Murat Bakan, Yalçın Karatepe, Suat Özçağdaş, Aylin Nazlıaka ve Sevgi Kılıç, Özel’in kurmay kadrosuna girdi.
'YOLA DEVAM' KARARI
Özel’in CAO Üyeleri ile gerçekleştirdiği toplantı, saat 11.35’te sona erdi. CHP’liler, “CAO’daki politika kurulu başkanları, görevlerine aynen devam edecek” dedi. CHP Lideri Özel’in mazbatasının iptal edilmediği gibi, partinin tüm yönetim organlarının da mazbatalı olarak görevlerine devam ettiğini kaydeden CHP’liler, “Mahkemenin tedbir kararı, yönetim organlarına etki etmedi. Hem CAO’daki politika kurulu başkanları hem de kurul üyeleri aktif olarak görevlerindeler. Tüm arkadaşlar, sahadaki görevlerine devam edecek” diye konuştu.
'ÜRETMEYE DEVAM'
Özel, “Kendi içimize dönüp de toplum desteğini kaybetmek istemiyoruz” diyerek saha çalışmalarının devam edeceği mesajını da verdi. CHP Lideri Özel’in de kurmaylarına, “Üretmeye devam edin. Ülkeyi yönetme iddiamızı koruyoruz” dediği ifade edildi.
CAO'DAN ÖZEL'E DESTEK
CHP'li Özel’in CAO üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda güncel siyasi gelişmelerin yanı sıra yeni dönemde izlenecek yol haritasının da konuşulduğu bildirildi. CAO üyelerinin toplantıda Özgür Özel’e destek açıklaması yaptığı da kaydedildi.
Gazetecilere konuşan CHP kurmayları, Genel Merkez’e yönelik polis müdahalesi ile “Ahlaki eşiğin aşıldığını” belirterek, “Kılıçdaroğlu’nun yanındaki isimler azınlıkta kaldı. Polis müdahalesinin ardından MYK’ya girmekte dahi imtina eden isimler oldu. Özel’in yanında ise büyük bir grup var” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi