Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na FETÖ yanıtı

Mutlak butlan kararıyla göreve geri gelen Kemal Kılıçdaroğlu bugün yaptığı açıklamada, "FETÖ terör örgütünü zamanında fark edemediğim için özür diliyorum" diyerek seçilmiş yönetimi hedef aldı. Özgür Özel Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine yanıt verdi.

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na FETÖ yanıtı

GAZETE PENCERE - Mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle bugün CHP Genel Merkezi'nde partililerle ve vatandaşlarla bayramlaşırken yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Benim bu millete bir özür borcum var" diyen Kılıçdaroğlu, "Başlattığım o kutsal yürüyüşe, arkamızdan sinsice sızan, FETÖ terör örgütünü zamanında fark edemediğim için özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN YANIT

Özgür Özel ise Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine şu yanıtı verdi:

"Kemal Bey bu sözleri hazır bir metinden kullanıyor. Bunlar TGRT'nin geçmişte Kemal Bey'e attığı iftiralardı. Kemal Bey'i 'FETÖ artıklarıyla' çalışmakla suçlarlardı, bazı danışmanlarını söyleyerek. Şimdi metin değişmemiş, ama Kemal Bey dönüp TGRT'nin, A Haber'in iftiralarını şimdi kendisi sahipleniyor. Arkadaşlarımıza bir yıldır ağza alınmayacak hakaretlerle, iftiralarla 'hırsız' diyor TGRT. Ne olmuş? Ankara'nın taşına bak, gözlerimin yaşına bak! TGRT hâkim olmuş, şu partinin haline bak! Uyan, uyan Gazi Kemal gözlerimin yaşına bak! Daha başka diyecek bir şey bulamıyorum."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar