Süleyman Soylu’dan, Fatih Altaylı’ya yanıt: Asalet yoksunluğudur

Süleyman Soylu’dan, Fatih Altaylı’ya yanıt: Asalet yoksunluğudur
Fatih Altaylı’nın, Süleyman Soylu açıklamasına Soylu’dan yanıt geldi. Soylu, “Siyasette bu tip dönemlerde ihtilaf fitneyi arttırır ve ihtilafı arttırmak asalet yoksunluğudur” dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yerel seçimlerde, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum, seçimi kazanamamıştı. Seçim döneminde, Kurum’a destek için kabine gönderilmiş bakanlar Kurum için oy toplamışlardı.

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Fatih Altaylı, seçim yenilgisinin ardından AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun “İstanbul’da sahaya ben çıksaydım sonuç böyle olmazdı” dediğini iddia etmişti.

Altaylı’nın iddiasına Süleyman Soylu’dan yanıt geldi. Soylu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Fatih Altaylı isimli gazeteci benimle ilgili doğru olmayan bir beyanda bulunmuş. Siyasette bu tip dönemlerde ihtilaf fitneyi arttırır ve ihtilafı arttırmak asalet yoksunluğudur. Hep birlikte tüm emeğimizle sahada çalıştık. Merak buyurmayınız, AK Parti siyasi hayatımızın en tecrübeli ve en güçlü partisidir. Liderimiz dünya siyasetinin en tecrübeli, bilge lideridir. Allah’ın izni, milletimizin desteği ve Cumhur ittifakı ile Her dem yeniden doğarız…” dedi.