YRP Başkanvekili Aydal Erbakan tarafından istifası istendiği iddialarını yalanladı

YRP Başkanvekili Aydal Erbakan tarafından istifası istendiği iddialarını yalanladı
Yeniden Refah Partisi Başkanvekili Doğan Aydal’ın dün gece katıldığı bir televizyon programında AKP ile İstanbul’da ittifak konusuna dair yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor.Gazete Pencere Haber Merkezi Aydal’ın...
Yeniden Refah Partisi Başkanvekili Doğan Aydal’ın dün gece katıldığı bir televizyon programında AKP ile İstanbul’da ittifak konusuna dair yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor.

Gazete Pencere Haber Merkezi 

Aydal’ın açıklamaları sonrası YRP Lideri Fatih Erbakan’ın Aydal’ın istifasını istediği şeklinde iddialar yayınlandı. Ancak gazetemize konuşan Aydal bu iddiaları yalanladı.

İstifası istenmesi iddialarına ilişkin herkesin her şeyi söylediğini ifade eden Aydal, görevine devam ettiğini belirtti.

Aydal ne demişti?

YRP ve AKP arasındaki pazarlıkların çıkmaza girmesinin ardından YRP Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, Halk TV canlı yayınında AKP’nin İBB Adayı Murat Kurum ve Erdoğan’a yönelik sert ifadeler kullandı.

“Bizim tabanımız onları istemiyor”

İktidar kanadında çok ciddiye alınmadıklarını gördüğünü belirten Aydal, “Onların bizimle yaptığı toplantıları havanda su dövme toplantıları olduğunu fark ettik. Bizim tabanımız da onları istemiyor. AKP’li arkadaşlar diyorlar ki ‘bizi desteklemezseniz CHP kazanacak’ Biz AKP’yi kazandırmak için var olan bir parti değiliz. Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz. Öyle de gözüküyor. Bizimle İstanbul adaylarını da paylaşmadılar” diye konuştu.