YRP İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz: Birinci parti olarak çıkacağız

YRP İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz: Birinci parti olarak çıkacağız
Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Mehmet Altınöz, "İstanbul’da diğer parti adaylarını da rakip değil, kardeşimiz olarak görüyoruz. 31 Mart gecesi en çok belediye kazanan parti olacağız”...
Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Mehmet Altınöz, "İstanbul’da diğer parti adaylarını da rakip değil, kardeşimiz olarak görüyoruz. 31 Mart gecesi en çok belediye kazanan parti olacağız” dedi.

YRP İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını Ankara’da Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği etkinlikle açıkladı. Toplantıya gösterilen yoğun ilgi sebebiyle YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan kürsüye çıkmakta zorlandı. Toplantıyı düzenlemeye çalışan görevliler toplantı boyunca sahnenin boşaltılması için anons yaptı. Erbakan, beş gün içinde partisinin üye sayısını 260 binden 450 bine çıkardıklarını duyurarak partililere teşekkür etti.

Fatih Erbakan, tören başlarken Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’ın evladı olarak anons edilen Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz’ü İBB Başkan adayı olarak açıkladı. Partililer tören bittikten sonra Altınöz ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

MedyaScope'ta paylaşılan habere göre, Altınöz, “Yeniden Refah Partisi olarak, İstanbul’da 39 ilçemizde aynı zamanda büyükşehirde hareketli ve hummalı bir çalışma gerçekleştirmiştik. Bugün de genel başkanımız Fatih Erbakan Bey bize bu görevi tevdi ettiler. İnşallah hayırlı olur. Cenabı Allah en hayırlı hizmetleri İstanbul’a yapabilmeyi bizlere nasip eylesin. Teşkilatımızla birlikte İstanbul’da çok çalışacağız, gece gündüz çalışıp inşallah İstanbul’u alacağız” dedi.

“Projelerimiz milli görüşü temsil eden bir zihniyette olacak”

Diğer adayları rakip değil, “kardeş” olarak gördüğünü dile getiren Altınöz, “Diğer belediye başkan adayları da bizim kardeşimiz. Onlar da projelerini vatandaşlarla paylaşacak. Biz de Yeniden Refah Partisi olarak adil düzeni, milli görüşü temsil eden bir zihniyette projelerimizi bilgi birikimimizi ve tecrübemizi paylaşacağız” diye konuştu.

“Vatandaşımız 94 ruhuna dönecek, sandıkları patlatan birinci parti olarak çıkacağız”

“Vatandaşımız inşallah 94 ruhuna dönecek dönecektir. 94 yılında biliyorsunuz ki biz, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerini kazanmıştık. Şimdi de inşallah 2024’te yani 30 yıl sonra başta İstanbul ve Ankara olmak üzere en çok belediye kazanan parti olacağız. Bu seçimlerden 31 Mart akşamı sandıkları patlatan birinci parti olarak çıkacağız. İstanbul’da büyükşehirde de bütün ilçelerde de iddialıyız. Biz güçlü ve moralli coşkulu ve heyecanlı bir partiyiz.”