Özgür Özel'den Eskişehir zirvesi: 3 başkanla devam edeceği iddia edildi

Özgür Özel'den Eskişehir zirvesi: 3 başkanla devam edeceği iddia edildi
CHP lideri Özgür Özel bugün Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve partili ilçe belediye başkanlarıyla görüşme gerçekleştirdi.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu akşam Eskişehir’de Belediye Başkanı...
CHP lideri Özgür Özel bugün Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve partili ilçe belediye başkanlarıyla görüşme gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu akşam Eskişehir’de Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'le yerel seçimlere ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

Gazete Duvar'dan Şenay Bilik Yıldırım'ın haberine göre toplantıdan CHP'nin Eskişehir'deki 3 belediye başkanını yeniden aday gösterme kararının çıktığı belirtildi.

Özel, Eskişehir için talimatı verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile baş başa görüşen Özel'in, 3 belediye başkanı ile yola devam kararı aldığı öğrenildi.

Özel’in 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere dair toplantıda Eskişehir'de CHP'nin büyükşehir ve merkez iki ilçede uyum içinde çalışarak 3 belediyenin de yeniden kazanılmasını istediği öğrenildi.