İnce Özel görüşmesi sona erdi: CHP belediye başkan adaylarını açıklamadı

İnce Özel görüşmesi sona erdi: CHP belediye başkan adaylarını açıklamadı
Memleket Partisi Genel Başkanı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesi sona erdi. Görüşme sonrası açıklamalarda iş birliğine değinilmezken CHP’nin bugün açıklaması planlanan belediye başkan adaylarının haftaya...
Memleket Partisi Genel Başkanı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesi sona erdi. Görüşme sonrası açıklamalarda iş birliğine değinilmezken CHP’nin bugün açıklaması planlanan belediye başkan adaylarının haftaya açıklanacağı söylendi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Özgür Özel'i ziyaret ediyor. Görüşme saat 10:00'da gerçekleşirken nezaket ziyareti sona erdi.

Nezaket ziyareti olduğu ifade edilen görüşme sonrası Özel ve İnce açıklama yaptı.

Açıklamada yerel seçimlerde iş birliğine değinilmezken CHP’nin bugün açıklaması planlanan büyükşehir belediye başkan adaylarının haftaya açıklayacağı belirtildi.

Özel yaptığı açıklamada, dün Yargıtay’ın Can Atlay hakkında verdiği kararı “Anayasaya darbe” olarak nitelendiren CHP bugün gerçekleşecek olan Parti Meclisi ve Merkezi Yürütme Kurulu’nun bugün özel olarak toplanacağını belirterek PM ve MYK gündeminin ‘anayasaya darbe’ olacağını dile getirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’de Yargıtay’ın Can Atalay için verdiği kararı değerlendirerek, “Memlekette yargı iktidarın sopası olmuş durumda” dedi.

Özgür Özel: Adaylar haftaya belirlenecek

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Özgür Özel, “Arkadaşlar, dün Anayasa Mahkemesi’nin kararını hiçe sayan bir darbe girişimin son perdesi oyandandı. Bu şartlar altında CHP olarak MYK ve PM toplatasının özel toplanacak. Belediye seçimlerine yönelik bir şey duymayacaksınız. MYK’mızın ve PM’nin olağanüstü gündemi anayasaya darbe girişimidir. Önümüzdeki hafta içinde belirlenecek bir günde parti meçlimiz bir daha toplanacaktır.

Muharrem İnce: Yargı iktidarın sopası olmuş durumda

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada,

Biz de Mamelekte partisi olarak Özel’e hayırlı olsun dilemek için geldik. Kendisi ile memleket meselleri üzerine bir değerlendirmemiz. Oldu. Önümüzdeki seçim sürecine ilişkin kaygılarımız oldu. Bu memleketin adliyesi, tıbbiyesi ele geçirilmiş durumda. Memlekette yargı iktidarın sopası olmuş durumda” dedi.