Şoför kapıları açmadı, duraktaki yolcular otobüse saldırdı

Şoför kapıları açmadı, duraktaki yolcular otobüse saldırdı
İstanbul’da şoförün dolu olduğu için kapılarını açmadığı İETT otobüsüne duraktaki yolcular saldırdı. Grup aracı tekmelerken, panik anları otobüsteki bir yolcu tarafından kaydedildi.Olay, Silivri-Avcılar Metrobüs arasında...

İstanbul’da şoförün dolu olduğu için kapılarını açmadığı İETT otobüsüne duraktaki yolcular saldırdı. Grup aracı tekmelerken, panik anları otobüsteki bir yolcu tarafından kaydedildi.

Olay, Silivri-Avcılar Metrobüs arasında yolcu taşıyan 303 A hat numaralı İETT otobüsünde yaşandı. DHA’nın haberine göre, İETT aracı D-100’de Avcılar yönüne ilerlediği sırada durakta durdu. Şoför otobüs dolu olduğu için kapıları açmadı. Otobüsün içindeki bazı yolcular şoföre hareket etmesi gerektiğini söylerken, durakta bekleyen diğer yolcular ise, kapılar açılmadığı için otobüse saldırdı. Otobüsün kapılarına tekme atıldı ve camları kırıldı. Bu sırada içeride olan yolculardan bazıları paniğe kapılarak çığlık attı. Otobüs şoförü olay sonrası polisi arayarak şikayette bulundu. Otobüsün kapılarını tekmeleyenler ise, olay yerinden kaçtı. Otobüs içerisinde yaşananlar ise, cep telefonu kamerasına yansıdı.(DHA)