Soylu telefonundaki uygulamayı anlattı: Fotoğrafını çektiği kişinin saniyeler içinde bilgileri açıldı

Soylu telefonundaki uygulamayı anlattı: Fotoğrafını çektiği kişinin saniyeler içinde bilgileri açıldı
İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, teknoloji influencerı Hakkı Alkan ile TOGG turu atarken kendi telefonunda hangi uygulamaları kullandığını anlattı. Soylu, İçişleri Bakanlığı'na...

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, teknoloji influencerı Hakkı Alkan ile TOGG turu atarken kendi telefonunda hangi uygulamaları kullandığını anlattı. Soylu, İçişleri Bakanlığı'na ait kişinin fotoğrafını çektikten saniyeler sonra kim olduğunu gösteren “KİM” uygulamasını da uygulamalı olarak gösterdi.

ShiftDelete.Net isimli Youtube kanalında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile TOGG turu videosu yayınlandı. Videoda Soylu, Hakkı Alkan'a telefonunda hangi uygulamaları kullandığını gösterdi.

Telefonunda birçok sosyal medya uygulamasını kullandığını söyleyen Soylu, e-mail okumaya özen gösterdiğini ancak kendisine çok az e-mail geldiğini ifade etti.

"ÇOK YORGUN OLDUĞUMDA CANDY CRUSH OYNUYORUM"

Çok yorgun olduğunda eşinin telefonunda yüklü olan Candy Crush ile 15 dakika vakit geçirdiğini belirten Bakan Soylu, kişinin fotoğrafını çektikten saniyeler sonra kim olduğunu gösteren “KİM” uygulamasını uygulamalı olarak gösterdi. O anlar dikkat çekti.

Hakkı Alkan videodan bir kesiti sosyal medya hesaplarından şu notla paylaştı:

"İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile sohbet videosu, yoğun ilgiden dolayı YouTube Türkiye trendlerine girdi  Samimi sohbetin yanı sıra, aşağıda izleyeceğiniz uygulama, sanıyorum Türkiye'de ilk kez bu videoda paylaşıldı. Yapay zeka, birkaç saniye içinde beni tanıdı."