Ancelotti'nin Arda Güler'a "Onu örnek alırsan oynarsın" dediği futbolcu kim?

Ancelotti'nin Arda Güler'a "Onu örnek alırsan oynarsın" dediği futbolcu kim?
Real Madrid'in bir türlü forma şansı bulamayan Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında özel bir görüşme gerçekleşti. Ancelotti'nin bu görüşmede Arda Güler'e Brahim Diaz'ı örnek olarak gösterdiği ileri sürüldü.İspanya...
Real Madrid'in bir türlü forma şansı bulamayan Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında özel bir görüşme gerçekleşti. Ancelotti'nin bu görüşmede Arda Güler'e Brahim Diaz'ı örnek olarak gösterdiği ileri sürüldü.

İspanya merkezli Don Diario’da yer alan habere göre, Ancelotti, Arda Güler’den defansif özelliklerini geliştirmesini istedi. Arda Güler ile özel görüşen deneyimli hocanın, Brahim Diaz’ın da önceden süre alamayan bir futbolcu olduğunu belirttiği ve savunmasını geliştirmesi sonrası İspanyol futbolcunun forma giymeye başladığını hatırlattığı kaydedildi.

Ancelotti’nin Arda Güler’e örnek gösterdiği Brahim Diaz, bu sezon Real Madrid formasıyla 26 maça çıktı. İspanyol yıldız bu karşılaşmalarda 7 gol ve 3 asistlik skor katkısı verdi. Arda Güler ise eflatun-beyazlılarla 3 maça çıkarken 76 dakika sahada kaldı.