Arda Güler’in yeni takımının belli olduğu iddia edildi

Arda Güler’in yeni takımının belli olduğu iddia edildi
Real Madrid'de oynatılmadığı için hayal kırıklığı yaşayan Arda Güler'in yeni takımının Sevilla olduğu ileri sürüldü.

Arda Güler, İspanya'nın Real Madrid takımına büyük umutlarla transfer oldu. Ancak genç oyuncuya teknik direktör Carlo Ancelotti forma vermekten sakındı.

Arda Güler, şu ana kadar Real Madrid'de 7 maçta sadece 98 dakika süre aldı ve 1 gol attı. İspanyol basınına göre Arda Güler'in yeni takımı belli oldu.

Arda Güler'in yeni takımının Sevilla olduğu ileri sürüldü. Haberde Arda Güler'in Real Madrid'de büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı ve teknik direktör Carlo Ancelotti'ye son derece kızgın olduğu iddia edildi.
Sevilla'nın devreye girdiği belirtilerek, takımının sportif direktörü Victor Orta'nın, kalitesine hayran olduğu Arda Güler için kiralama teklifinde bulunacağı ileri sürüldü.

Bir başka İspanya basınında ortaya çıkan haberlere göre; Arda Güler'in yeni sezonda daha fazla süre bulması için başka bir takıma kiralık olarak gönderileceği iddia ediliyor.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Real Madrid - Manchester City Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesi 19 yaşındaki oyuncu için inanılmaz ifadeler kullandı.

"Arda Güler'i La Liga'da izlediğimiz yarım saat içinde (maç başına ortalama altı dakika) Türk oyuncu bir gol attı. Bir penaltıya sebep oldu ve bir asist yaptı ve sezonun en parlak hareketlerinden birinde üst direğe vurdu. Daha az sürede daha fazlasını yapmak imkansız."

Gerçek şu ki; Ancelotti, yorulması ve havlu atmaya karar vermesi riskini bile göz alarak onu gerçekten zorluyor. Türk oyuncunun önündeki zorluk da tam olarak bu, umutsuzluğun Real Madrid'de başarılı olma hevesinin önüne geçmesi."

"Arda Güler hakkında Valdebebas'ta söylenenlerin doğru olduğunu teyit edebildik. Karşımızda farkı ve eşsiz bir futbolcu var. İlk birkaç yılında iki temel konu üzerinde çalışırsa Real Madrid'de tarih yazabilecek bir oyuncu.

Ancelotti'nin onun fırsat eksikliğine karşı tutumunu beğenmediği zamanlar olduğu söyleniyor. Dünyayı yenmek isteyen çocuk, teknik direktörün onunla daha fazla risk alamsını, zaman zaman değişiklikleri atlamasını ve Lucas ya da Nacho'nun yedek kaldıklarından keyif aldıkları 15 dakikanın ona verilmesini özlüyor. Kısacası bırakın kapıyı tekmelesin."

"Real Madrid taraftarları onu daha uzun süre oynarken görmek istiyor. Hatta, işler iyi gitmezse Manchester City'e karşı birkaç dakika oynasın.

Bu sezon oynadığı maçlarda yaptıkları düşünüldüğünde bu Guardiola'nın isteyeceği en son şey olurdu."