Aziz Yıldırım fırtınası: Fenerbahçe hisseleri uçtu!

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Kararın ardından

Aziz Yıldırım fırtınası: Fenerbahçe hisseleri uçtu!

GAZETE PENCERE - Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Yıldırım ilgi duyurusunda, "Fenerbahçe camiasının bir ve beraber olduğunu göstereceğimiz destansı 120. yıl için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı'na adayım. Sayın Barış Göktürk ve Sayın Hakan Safi başta olmak üzere, adaylığı söz konusu olan tüm adaylara, benimle beraber olmayı teklif ediyorum" ifadelerine yer verdi.

HİSSELERDE SERT YÜKSELİŞ

Aziz Yıldırım’ın başkan adaylığı sonrası FENER hisseleri tavan fiyata yükseldikten sonra saat 11.59 itibarıyla yüzde 8,89 artışla 3,43 liradan işlem gördü.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar