Aziz Yıldırım'dan Maltepe'ye baskın denetim! Çalışmalar durunca sahaya indi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, göreve gelir gelmez tesis projeleri için kolları sıvadı. Maltepe’de inşaat çalışmaları duran tesis alanına çıkarma yapan Yıldırım, kurmaylarıyla birlikte incelemelerde bulunarak fizibilite çalışması başlattı.

Aziz Yıldırım'dan Maltepe'ye baskın denetim! Çalışmalar durunca sahaya indi

GAZETE PENCERE - Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, göreve başladıktan sonra tesis ve stat projeleri için de çalışmalarını hızlandırdı.

A Spor'dan Erdem Akbaş'ın haberine göre; Aziz Yıldırım, İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme’den sorumlu yönetici Özgür Peker ile Maltepe'ye gitti.

FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aziz Yıldırım burada inşaat çalışmaları duran tesis alanını ziyaret etti. Aziz Yıldırım ve ekibi tesise dair incelemelerde bulundu. Tesisin fizibilite çalışmaları sürüyor.

Erdem Akbaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, inşaat çalışmaları duran Maltepe’deki tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yıldırım’a İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme’den sorumlu yönetici Özgür Peker de eşlik etti. Maltepe Tesisleri için fizibilite çalışması yapılıyor" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar