Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması!

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması!
Real Madrid'in tecrübeli teknik direktörü Ancelotti, bu sezon Real Madrid'e transfer olduğundan beri sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in başka bir takıma kiralanacağına ilişkin iddiaları yalanladı.Transferi sonrası yaşadığı...

Real Madrid'in tecrübeli teknik direktörü Ancelotti, bu sezon Real Madrid'e transfer olduğundan beri sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in başka bir takıma kiralanacağına ilişkin iddiaları yalanladı.

Transferi sonrası yaşadığı peş peşe sakatlıklar nedeniyle Real Madrid forması giyemeyen Arda Güler'in başka bir takıma kiralanacağı yüksek sesle konuşulmaya başlanmıştı.Eflatun-beyazlı takımın başındaki isim Ancelotti, genç yıldız Arda Güler'in Real Madrid'de kalacağına dair açıklamalarda bulundu.

İspanyol basınında yer alan "Arda Güler kiralanacak" haberlerine karşı net bir cevap veren Ancelotti, "Sakin ve huzurlu. Hepsi bu kadar. Sakatlık sonrası bir oyuncunun etkilenmesi gayet normal. Burada yeni ve takıma katkıda bulunmak istiyor.

Sakatlanan oyuncu için o ana dayanmak her zaman zordur... Arda Güler'in geleceği burada ve çok iyi işler yapacak, çünkü olağanüstü bir yeteneği var." ifadelerini kullandı.Sağlık ekibi, Arda Güler'in hazır olması için uzun bir tedavi sürecine ihtiyaç duyulduğu kararına vardı.

Sakatlığı hala gizemini koruyan Güler'in sağ uyluk kasından sakatlandığı tahmin ediliyor. Ancelotti'nin açıklamalarıyla birlikte genç oyuncunun Real Madrid'deki geleceği netleşmiş gibi görünüyor.