Derbi tartışmaları: VAR'daki hakemleri Akın Gürlek'e şikayet etti
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası spor yorumcuları hakemleri eleştirmeye devam ediyor. Levent Tüzemen Akın Gürlek'e çağrı yaptı.
GAZETE PENCERE - Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, gündem yaratan açıklamalarda bulundu. 3-0'lık maç sonucu Tüzemen, özellikle hakem kararlarını ve yerli oyuncuların performanslarını gündeme taşıdı.
Tüzemen, karşılaşmanın ilk yarısında hakem hatalarının zirve yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
Galatasaray’ın verilmemiş bir penaltısı var. Adalet Bakanı sayın Akın Gürlek, VAR sistemini yönetenleri sorguya almalı. Bu iş skandal değil, bildiğin katletmek.
Levent Tüzemen, Akın Gürlek'i göreve çağırdı
YABACNI OYUNCULARA TEPKİ
Fenerbahçe’de forma giyen Brezilyalı futbolcular Ederson ve Talisca’yı hedef alan Tüzemen, “Biri kırmızı kart gördü, diğeri penaltı kaçırdı. Takımına ihanet ettiler.” dedi.
Tüzemen, derbide sahaya çıkan yerli oyuncu sayısına dikkat çekti:
Fenerbahçe sadece 1 yerliyle sahaya çıktı. Galatasaray ise 4 yerli oyuncuyla oynadı ve hepsi Milli Takım’da görev yapıyor. Okan Buruk, Türk oyunculara sırtını dönmedi. Derbinin atmosferini her zaman Türk oyuncular farklı bilir.
Kaynak:Haber Merkezi