DROGBA’DAN SNEIJDER’A ÖVGÜ

DROGBA’DAN SNEIJDER’A ÖVGÜ
Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Didier Drogba, eski takım arkadaşı Wesley Sneijder hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, Sneijder hakkında övgü dolu sözler kullanırken antrenmanlarda sinir bozucu olduğunu...

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Didier Drogba, eski takım arkadaşı Wesley Sneijder hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, Sneijder hakkında övgü dolu sözler kullanırken antrenmanlarda sinir bozucu olduğunu söyledi.

2013/2014 sezonunda beraber Galatasaray forması giyen Didier Drogba ve Wesley Sneijder o dönem performanslarıyla taraftarların gönlünü fethetmişti. Didier Drogba, verdiği bir röportajda ise eski takım arkadaşı Sneijder hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hollandalı yıldızın, antrenmanlarda adeta dahi olduğunu ve ayağından topu almanın nerdeyse imkansız olduğunu belirten Drogba, “Wesley, bir topla istediği her şeyi yapabilen bir sanatçıydı. Antrenmanlarda bizi perişan etti. Formda olmak için çok çalıştığımız günler oldu. Wesley sessizce sahanın kenarına oturdu ve bizi izlerken patlamış mısır yedi” dedi.

Hollandalının ayağından topu almak neredeyse imkansız olduğunu söyleyen Drogba, “Her hareketimizi izledi. Sahaya girdiğinde topu ondan almak imkansızdı. Sinir bozucu olduğunu kabul ediyorum. Sneijder bir dahiydi.” ifadelerini kullandı.