Dursun Özbek'ten Erman Toroğlu'nun iddialarına cevap: Zırcahil insanlar...
Galatasaray'ın Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Dursun Özbek, Erman Toroğlu'nun iddialarına cevap verdi. Özbek, Toroğlu'na tepki gösterereki, "Zırcahil insanlar" dedi.
GAZETE PENCERE - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Özbek, Erman Toroğlu'nun hakkındaki iddialarına cevap vererek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
'AKLIMIZIN UCUNDAN GEÇMEZ'
"TFF Başkanı'na 'Çok sıkıntıdayız, bu sene şampiyon olmamız lazım, bize destek vermeniz lazım' demişim... Bak! Bak! Bak!
Bunu söyleyen kişiler ne Galatasaray'ı, ne Galatasaray Başkanı'nı ve ne de Galatasaray değerlerini tanıyor, zırcahil insanlar.
Şampiyon olmadığımız seneler oldu, böyle şeyler Galatasaray'ın aklından geçmez. Söyleyen kişinin, başkanları karıştırdığını düşünüyorum."
STAT YENİLEME ÇALIŞMALARI
Dursun Özbek açıklamasında projelerden bahsetti ve stadyumun yenilenmesi için de çalışmaları olduğunu söyledi.
Özbek, "Stadımızın da yenilenmeye ihtiyacı var. Çalışmalar yapıyoruz. Yapıldığından bugüne kadar stadın bir elden geçmesi lazım" dedi.
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, "Özellikle yapısal durumda çelik olan kısımda korozyona tabii olduğu için onların gözden geçirilmesi lazım. İstenmeyen olaylar olmaması için yatırıma ihtiyaç var" diye konuştu.
Erman Toroğlu'ndan ortalığı karıştıracak iddia: İşte Dursun Özbek'in Hacıosmanoğlu'ndan talepleri
Kaynak:Haber Merkezi