Dzeko'nun tavrı dikkat çekti! Fenerbahçe'den paylaşım geldi

Dzeko'nun tavrı dikkat çekti! Fenerbahçe'den paylaşım geldi
Süper Lig'de Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de değişiklik için kenara gelen Edin Dzeko'nun hareketi dikkat çekti. Fenerbahçe'den gece paylaşım geldi: "Avrupa'da 1 Süper Lig'de 1"Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe,...

Süper Lig'de Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de değişiklik için kenara gelen Edin Dzeko'nun hareketi dikkat çekti. Fenerbahçe'den gece paylaşım geldi: "Avrupa'da 1 Süper Lig'de 1"

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maç 0-0 eşitlikle sona erdi.

Adana Demirspor'da 75. dakikada yardımcı antrenör Serkan Damla, kırmızı kart gördü.

Alınan bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 31 puana yükseltti ve Galatasaray ile puanını eşitledi. sarı lacivertli takım averajla liderliğe yükseldi. Adana Demirspor ise 22 puanda kaldı.

Dzeko'nun tavrı dikkat çekti

84. dakikada yerini Michy Batshuayi'ye bırakan Edin Dzeko'nun kenara gelirken mutsuz tavırlar sergiledi. Önce kaptanlık bandını Tadic'e veren Dzeko kulübeye gelirken el-kol hareketi yaptı. Bosna Hersekli golcünün bu hareketleri değişikliğe tepki olarak yaptığı yönünde yorumlandı.

Fenerbahçe'den paylaşım

Sarı-lacivertli kulüp maçtan sonra Teknik Direktör İsmail Kartal ve Edin Dzeko'nun birlikte çekindiği fotoğrafı paylaşarak: 'Avrupa'da 1 Süper Lig'de 1' notunu düştü.