Eljif Elmas Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Eljif Elmas Fenerbahçe'ye geri dönüyor
Bu sezon transferin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, üst üste kadrosuna kattığı yıldız isimlerle takımını güçlendirdi. 6 numara dışında fırsat transferi kollayan Kanarya, flaş bir ismi renklerine bağlamak için harekete...

Bu sezon transferin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, üst üste kadrosuna kattığı yıldız isimlerle takımını güçlendirdi. 6 numara dışında fırsat transferi kollayan Kanarya, flaş bir ismi renklerine bağlamak için harekete geçti. İtalya şampiyonu Napoli'den ayrılması gündeme gelen Eljif Elmas hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Teknik direktör İsmail Kartal'ın listesine göre hareket eden yönetim, kadrosuna son şeklini vermek için harekete geçti. Bu sezon yaptığı birçok yıldız transferleriyle dikkat çeken Kanarya, girişimlerini sıklaştırdı. 6 numara transferinde hummalı bir operasyon yürüten sarı-lacivertliler, yakın zamanda transferi sonuçlandırmayı amaçlıyor.

Ön liberoya nokta atışı bir takviye düşünen yönetim, fırsat transferi için kolları sıvadı.

Bazı kaynaklardan elde edilen bilgilere göre; Sarı-lacivertliler, 2019'da Napoli'ye sattığı Eljif Elmas'ı yeniden kadroya katmak istiyor. Fenerbahçe yönetiminin, yıldız futbolcu için İtalyan ekibine kiralama teklifinde bulunduğu öne sürüldü. Kulüpten her hangi bir doğrulama gelmese de Elmas, Rudi Garcia ile sorun yaşadığı için Napoli'den ayrılmak istiyor.

2019 yılında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan yıldız futbolcu, Çizme ekibinde çıktığı 175 maçta 17 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Makedon orta sahanın kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Eljif Elmas'ın güncel piyasa değeri 26 milyon euro olarak gösteriliyor.