Eylül Bedük, “Sporun Enleri”nde ödüle layık görüldü
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2025 “Sporun Enleri” Ödül Töreni, Halkapınar Spor Salonu’nda geniş katılımla gerçekleştirildi. Farklı branşlarda sezonun başarılı isimleri sahnede ödüllerini alırken, Göztepe Eskrim sporcusu Eylül Bedük flöre kategorisindeki Türkiye şampiyonluğu sebebiyle plaketle onurlandırıldı.

Bedük ödülünü antrenörüyle birlikte aldı
Genç sporcu, ödülünü Göztepe Eskrim’in deneyimli antrenörü Süleyman Karakurt ile birlikte teslim aldı. Eylül Bedük’ün istikrarlı dereceleri, İzmir’de eskrimin yükselişini temsil eden önemli başarılar arasında gösterildi.
Bakan Bak: “İzmir yeni şampiyonlar yetiştiriyor”
Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir’in birçok branşta güçlü bir spor merkezi haline geldiğini vurgulayarak, “İzmir’den yeni Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkarmak istiyoruz” dedi.
Genç sporcunun başarısı İzmir eskrimine ivme kazandırıyor
Bedük’ün elde ettiği Türkiye şampiyonluğu, hem kişisel kariyeri hem de İzmir’in eskrimdeki gelişimi açısından önemli bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor. Genç sporcunun uluslararası hedeflerine ilerlerken destek ve sponsorlukların büyük önem taşıdığı spor çevrelerince dile getiriliyor.
Yeni sezona güçlü motivasyon
Sezonda aldığı derecelerle Türkiye’nin öne çıkan genç flöre sporcularından biri olarak gösterilen Eylül Bedük, Halkapınar’daki ödülle 2025 sezonuna daha yüksek motivasyonla başlayacak. İzmir spor camiasında bu başarı büyük gurur yarattı.
Kaynak:Bülten