Fenerbahçe Beko, Olympiakos’u taraftarı önünde konuk edecek

Fenerbahçe Beko, Olympiakos’u taraftarı önünde konuk edecek
Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, Euroleague play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında bugün Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak. Ül-ker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak müsabaka, saat 20.45’te başlayacak.Toplam...

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, Euroleague play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında bugün Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak. Ül-ker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak müsabaka, saat 20.45’te başlayacak.

Toplam 3 galibiyete ulaşan takımın Final Four’a yükseleceği eşleşmede, Olympiakos’un ev sahipliğinde Yunanistan’da oynanan ilk iki maçta takımlar birer galibiyet elde etti.

Eşleşmedeki ilk maçı Yunan ekibi 79-68 kazanırken, ikinci müsabakadan 82-78 galip ayrılan Fenerbahçe Beko seride durumu 1-1 yaptı.

Serinin dördüncü maçı da 5 Mayıs Cuma günü yine Fenerbahçe Beko’nun ev sahipliğinde yapılacak. Fenerbahçe ile Olympiakos, Euroleague’de 29. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 28 müca-delenin 14’ünü Fenerbahçe, 14’ünü de Olympiakos kazandı.