Fenerbahçe hazırlık maçında Zenit'e 4-3 mağlup oldu

Fenerbahçe hazırlık maçında Zenit'e 4-3 mağlup oldu
Fenerbahçe, Pari Premier Cup Turnuvası ilk maçında Zenit'e penaltılar sonucu 4-3 mağlup oldu. Rusya'da kampta olan Fenerbahçe, Rus ekibi Zenit ile hazırlık maçında mücadele etti. 90 dakika golsüz beraberlikle biterken Zenit, penaltı...

Fenerbahçe, Pari Premier Cup Turnuvası ilk maçında Zenit'e penaltılar sonucu 4-3 mağlup oldu. 

Rusya'da kampta olan Fenerbahçe, Rus ekibi Zenit ile hazırlık maçında mücadele etti. 90 dakika golsüz beraberlikle biterken Zenit, penaltı atışlarının ardından 4-3 galip geldi.

Gazprom Arena'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin ilk 11'i şöyleydi:

İrfan Can Eğribayat, Nazım Sangare, Henrique, Serdar Aziz, Oosterwolde, Arao, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Burak Kapacak, Kent, Serdar Dursun.

Zenit'in ilk 11'i:

Vasyutin, Karavaev, Chistyakov, Renan, Santos, Queiroz, Barrios, Malcom, Claudinho, Mantuan, Cassiera.

Haberin devamı

Fenerbahçe transferlerini yakında duyuracak

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, "Şu anda takımdaki enerji ve coşku gayet iyi durumda, iyi çalışıyoruz. Avrupa ön eleme maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" diyerek takımın motivasyonunu koruduğunu gösterdi.

İlk maçında takımın ihtiyaçlarını gözlemleyen Kartal, "Savunmaya, orta sahaya ve hücum hattına takviye yapacağız. Yakın zamanda bazı isimler kulübümüz tarafından açıklanacak" ifadelerini kullandı.

Kartal, "Fenerbahçe her zaman, her yerde, herkesi yenmek için sahaya çıkar" dedi.