Fenerbahçe kurulunda şok tartışma! Ali Koç, efsane isim Ogün Altıparmak'ı salondan kovdu

Fenerbahçe kurulunda şok tartışma! Ali Koç, efsane isim Ogün Altıparmak'ı salondan kovdu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen Yüksek Divan Kurulu toplantısına önemli açıklamalar yaptı. Galatasaray yöneticisi Erden Timur'u hedef alan Koç, Trabzonspor yenilgisini...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen Yüksek Divan Kurulu toplantısına önemli açıklamalar yaptı. Galatasaray yöneticisi Erden Timur'u hedef alan Koç, Trabzonspor yenilgisini ise telafisi olan bir maç görerek "Bize sezob başında 11 haftada 30 puan alacaksınız deseler hiç düşünmeden kabul ederdik" dedi.

Koç'un uzun konuşması esnasında eski Fenerbahçeli futbolcu ve kulüp üyesi Ogün Altıparmak, Ali Koç'a laf atarak, "Enişteniz (İnan Kıraç) Galatasaraylı değil mi? Eniştenize sorun bazı şeyleri" dedi.

"Sen ve senin gibiler camiayı aşağıya çekiyorsunuz"

Bu sözlere sinirlenen Koç, "Ne demek istiyorsun sen? Ogün abi bak yaşına hürmet, tarihine hürmet ağzımı açmıyorum. Saygılı ol." dedi. Tartışmanın sürmesinin ardından Koç, "Ogün abi, toplantıyı terk edersen çok mutlu olurum. Zaten sen ve senin gibiler yüzünden bu camia dibe çekiliyor devamlı." ifadelerini kullandı. Koç, Altıparmak'ın salonu terk etmesini isterken, "Şunu söyleyeceğim, Rabbim Fenerbahçe'yi sizin gibilerden korusun." dedi.

Atatürk'ün öldüğü gün doğduğu için adı Ogün oldu

OGÜN ALTIPARMAK KİMDİR?

10 Kasım 1938’de Adapazarı’nda doğan Altıparmak, futbola İzmir Karşıyaka takımında başladı.1963’te Fenerbahçe kadrosuna dahil oldu. Sağ açık ve santrafor mevkilerinde görev alırken 1970-71 sezonunda da gol kralı oldu. Toplam 32 kez milli formayı terleten Altıparmak bu maçlardan ikisinde kaptanlık yaptı. Eski milli futbolcu, futbolu bıraktıktan sonra Son Havadis, Yeni Asır, Sabah ve Fotomaç gazetelerinde spor yazarlığı yaptı.