Fenerbahçe, 'yeni Arda Güler'i, Finlandiya'da buldu
Fenerbahçe, 16 yaşındaki Volkan Mutlu ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Sözleşme futbolcu 18 yaşına girdikten sonra geçerli olacak.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE - Fenerbahçe'nin, Finlandiya'da Kups Kuopion forması giyen 16 yaşındaki futbolcu Volkan Mutlu'yu transfer ettiği öne sürüldü.
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, sarı lacivertliler Volkan Mutlu ile 18 yaşından itibaren geçerli olacak şekilde 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Finlandiya'nın Kuopio kentinde 25 Kasım 2009'da dünyaya gelen Mutlu'nun, Finlandiya ve Türkiye vatandaşlığı bulunuyor.

Sabuncuoğlu, Finlandiya U17 Milli Takımı’nda forma giyen Mutlu'nun, Türk milli takımını seçmesi için çalışmaların başladığını belirtti.
Kups Kuopion altyapısından yetişen Volkan Mutlu, orta sahada görev yapıyor. Mutlu için "yeni Arda Güler" benzetmesi yapılıyor.
Volkan Mutlu pic.twitter.com/7zbNyc48uy
— İlyasCB (@Fenerbook1) December 4, 2025
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar