Fenerbahçe'den Samet Akaydin kararı

Fenerbahçe'den Samet Akaydin kararı
Fenerbahçe'de Samet Akaydin'in performansı teknik ekibi düşündürüyor. Milli stoper, Trabzonspor maçındaki bireysel hatalarıyla dikkat çekerken İsmail Kartal zorlu Adana Demirspor maçı öncesi çözüm yolu arıyor.Djiku'nun Adana...

Fenerbahçe'de Samet Akaydin'in performansı teknik ekibi düşündürüyor. Milli stoper, Trabzonspor maçındaki bireysel hatalarıyla dikkat çekerken İsmail Kartal zorlu Adana Demirspor maçı öncesi çözüm yolu arıyor.

Djiku'nun Adana Demirspor maçına yetiştirilmesi için çaba harcanırken, aksi bir durumda İsmail Kartal B planı için çalışmalarını sürdürüyor.

Milliyet'te yer alan habere göre İsmail Kartal, mental olarak zor günler geçiren Samet Akaydin'i kritik müsabakada yedek soyundurabilir.

Haberde İsmail Kartal'ın genç savunmacı Yusuf Akçiçek ile yakından ilgilendiği ve 17 yaşındaki stoperin idmanlarda beklenen performansı vermesi halinde Adana Demirspor maçına ilk 11'de başlayacağı vurgulandı.

Trabzonspor maçında gözyaşlarıyla sahayı terk eden ve direkt soyunma odasına giden Samet Akaydin'in mental olarak kendine gelememesi halinde Yusuf Akçiçek'in Djiku dönene kadar şans bulacağı haber detayında yer aldı.

9 Kasım'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, 12 Kasım tarihinde ligde yine deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak.