Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal'dan galibiyet yorumu: Oyuncularına övgüler

Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal'dan galibiyet yorumu: Oyuncularına övgüler
Fenerbahçe, mücadeleden Ferdi Kadıoğlu, Kent, Dzeko, Szymanski ve King’in golleriyle galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından konuşan İsmail Kartal, çok önemli açıklamalar yaptı.İsmail Kartal, maç sırasında Fenerbahçeli taraftarlar...

Fenerbahçe, mücadeleden Ferdi Kadıoğlu, Kent, Dzeko, Szymanski ve King’in golleriyle galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından konuşan İsmail Kartal, çok önemli açıklamalar yaptı.

İsmail Kartal, maç sırasında Fenerbahçeli taraftarlar tarafından alkışlandı ve Sarı-Lacivertli ekibin taraftarları hocalarına sevgi gösterisinde bulundu.

Maçın ardından konuşan İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bu kadar yoğun bir sıcaklık altında, normal insanların sokakta yürüyemediği ortamda her iki takımın yöneticisini de tebrik etmek lazım.. İki haftalık yaptığımız çalışmalar sonucunda, oyun felsefemizi rakibe karşı iyi yansıttık.


5-0 kazanmak çok güzel ama hala eksiklerimiz var eksiklerimiz üzerine çalışıp ve yoğunlaşacağız. Taraftarlarımızın bize verdiği destekle çok erken gelen gollerle iyi bir oyun oynadık. Sonra bir duraklama oldu ama daha sonra oyunun kontrolünü yeniden aldık. Çok daha iyi olacağız. 

“Geçen sene farklı bir sistem vardı, bu sene daha farklı bir siste var. Hepimizin zamana ihtiyacımız var. Oyunumuzu ve oyuncularımızı geliştirmemiz gerekiyor.”