Fenerbahçe'yi reddetmişti, mesaj yolladı: Beni hâlâ istiyor musunuz?
Ara transfer döneminde Fenerbahçe'yi reddeden Darwin Nunez'in, Al-Hilal'de yabancı kontenjanına takılmasının ardından sarı lacivertlilere "Masaya oturmaya hazırım" mesajı gönderdiği iddia edildi.
GAZETE PENCERE - Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdürürken; yönetim gelecek sezon için kadro planlamasına da başladı.
Sarı lacivertli kulüp, ara transfer döneminde Jhon Duran ve Youssef En-Nesyri ile yolları ayırdıktan sonra Darwin Nunez’i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Suudi Arabistan'ın Al-Hilal kulübünde forma giyen Uruguaylı oyuncu ise takımda kalmak istediğini söyleyerek teklifi reddetmişti.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Nunez bu kararından pişman oldu. Çünkü Al-Hilal, yabancı kontenjanı nedeniyle Nunez'i lig kadrosundan çıkardı. Al-Hilal'in Asya Şampiyonlar Ligi'nden elenmesiyle birlikte Nunez için sezon bitmiş oldu.
Yıldız futbolcunun Avrupa’ya dönme kararı aldığı öğrenilirken, 26 yaşındaki futbolcunun ara transfer döneminde kendisiyle ilgilenen ve aralarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu takımlara, "Beni hâlâ istiyor musunuz? Masaya oturmaya hazırım" mesajını gönderdiği belirtildi.
Yönetimin Nunez’in çağrısına nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.
Kaynak:Fanatik Gazetesi