Fenerbahçe'yle adı anılıyordu: Bundesliga ekibiyle anlaştı

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Rocco Reitz'ın, Leipzig'le anlaştığı iddia edildi.

Fenerbahçe'yle adı anılıyordu: Bundesliga ekibiyle anlaştı

GAZETE PENCERE - Ara transfer döneminde adı Fenerbahçe'yle de anılan Borussia Mönchengladbach'ın Alman orta saha oyuncusu Rocco Reitz'ın, yeni takımına imza attığı öne sürüldü.

Türkiye Gazetesi'nin Sky Sport'tan aktardığı habere göre; Borussia Mönchengladbach'ın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon sonunda Bundesliga ekibi Leipzig'e katılacak.

Transfer için Mönchengladbach'a 20 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği ve anlaşmada 3 milyon Euro'luk bonus maddesi olduğu aktarıldı.

Güncel piyasa değeri 17 milyon Euro olarak gösterilen Rocco Reitz, bu sezon Borussia Mönchengladbach'ta 27 maça çıktı ve shada kaldığı 2231 dakikada 2 asist yaptı.

Kaynak:Türkiye Gazetesi

Öne Çıkanlar