FENER’E YILDIZ YAĞACAK

FENER’E YILDIZ YAĞACAK
Jorge Jesus’un teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından Fenerbahçe’de rota transfere çevrildi. Sarı-lacivertliler, Portekizli hocanın raporu doğrultusunda takviye için çalışmalarını sürdürüyor! Brezilya basını...

Jorge Jesus’un teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından Fenerbahçe’de rota transfere çevrildi. Sarı-lacivertliler, Portekizli hocanın raporu doğrultusunda takviye için çalışmalarını sürdürüyor! Brezilya basını Jorge Jesus’un transfer listesindeki oyuncuları açıkladı.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jorge Jesus’un isteği doğrultusunda transfer için gözünü Brezilya pazarına çevirdi.

Globo Esporte’de yer alan habere göre; listedeki isimler şöyle:
Jorge Jesus’un transferdeki önceliği ise Flamengo’dan da öğrecisi olan Bruno Henrique. Kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki oyuncu hücum hattının her bölgesinde görev alabiliyor.

Geçen sezon gösterdiği performansla Coritiba’yı Brezilya Serie A’ya taşıyan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Igor Paixao da sarı-lacivertlilerin listesindeki bir diğer isim.

Transfer döneminde forvet takviyesi yapacak olan Fenerbahçe’nin bu bölge için adaylarından biri de Botafogo’nun 23 yaşındaki golcüsü Erison.

Globo ayrıca sarı-lacivertlilerin sol bek pozisyonu için de Sao Paulo’dan Welington’u istediğini belirtti.