"Fırıldak Ali"... Ali Koç'un hedef aldığı kulüpten sert yanıt geldi

"Fırıldak Ali"... Ali Koç'un hedef aldığı kulüpten sert yanıt geldi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dünkü Yüksek Divan Kurulu toplantısında hedef aldığı kulüplerden biri olan Tuzlaspor'dan Ali Koç'a cevap geldi: "Fırıldak Ali! Fenerbahçe'de başkanlık görevini ifa eden Ali Koç, 05.11.2023 tarihinde...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dünkü Yüksek Divan Kurulu toplantısında hedef aldığı kulüplerden biri olan Tuzlaspor'dan Ali Koç'a cevap geldi:

"Fırıldak Ali! Fenerbahçe'de başkanlık görevini ifa eden Ali Koç, 05.11.2023 tarihinde kulübümüz aleyhine yapılan hukuki dayanaktan yoksun karalamalara destek vermiştir.

"Aynı tutumu Fenerbahçe tarafından, Lamine Diack transferi hakkında da beklemekteyiz. Nitekim söz konusu futbolcu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, kulübümüz başkanını aramak suretiyle, 'Başkanım bırak oyuncuyu alalım, biz bu oyuncuyu oynatacağız, sonraki satıştan payını ben size ödeyeceğim' demesi üzerine cüzi bir transfer bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Fakat ne var ki Fenerbahçe, oyuncuyu tek bir antrenmana dahi sokmaksızın ardışık transfer ile birkaç gün içerisinde Ankaragücü'ne transfer etmiştir. Futbolcunun ardışık bu iki transferinin FIFA ve TFF tarafından yasaklanan ve sonucu transfer yasağı cezasına kadar uzanabilen bir 'köprü transfer' olduğu ve ardışık bu transferden dolayı TFF tarafından Fenerbahçe'ye disiplin cezası uygulanması gerektiği hususu her türlü izahtan vareste olup, asıl incelenmesi gereken husus budur!

Sanki kendisi kulüp menfaatlerine göre hareket etmiyor!

"Trabzonspor mağlubiyetinin gündemini değiştirmek maksatlı, Kulübümüz aleyhine asılsız karalamalara dahil olan Fenerbahçe'nin öncelikli olarak kendi yaptığı talimata aykırılıklar ve disiplin ihlalleri ile ilgilenmesi gerekmektedir.

"Her fırsatta TFF'nin kendisine karşı olduğunu iddia eden Ali Koç'un TFF'nin Fenerbahçe menfaatine hiç hareket etmiyormuş gibi kamuoyunda karşı yapmış olduğu algı fırıldaklıktan başka bir şey değildir."