Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 yenerek hanesine 3 puan ekledi

Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 yenerek hanesine 3 puan ekledi
Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, Göztepe’yi 3-1 mağlup ederek puanını artırdı ve önemli bir galibiyet elde etti.

(ANKARA) -Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Göztepe karşısında 3-1'lik skorla galip gelerek 3 puanı kazandı.

Bu haftaki mücadelede Galatasaray, Göztepe ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak sezon için önemli bir avantaj sağladı.

RAMS Park'ta gerçekleşen karşılaşmanın başında, konuk ekip Göztepe, 6. dakikada Efkan Bekiroğlu'nun attığı golle öne geçti. Galatasaray'ın gollerini ise 19. dakikada Victor Osimhen, 63. dakikada Gabriel Sara ve 67. dakikada Mauro Icardi kaydetti.

Göztepe, 42. dakikada Bokele'nin ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılmasıyla maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Bu sonuçla Galatasaray, geriye düştüğü maçı tersine çevirerek 3 puanı hanesine ekledi.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar