Galatasaray'da Icardi düğümü çözüldü: Torreira noktayı koydu
Icardi'nin sözleşmesinin bitmesi nedeniyle Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konuşulurken, Lucas Torreira sosyal medya hesabından kararı duyurdu.
GAZETE PENCERE - Galatasaray'da bu sezon itibariyle sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Bu süreçte Icardi'yle ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Son olarak Icardi'nin menajeri Elio Letterio Pino, oyuncunun Arjantin'e döneceği haberlerine sert tepki göstermişti.
Pino, "Her halükarda, Mauro Arjantin'de oynamakla ilgilenmiyor. Umarım bu medya sirki sona erer" demişti.
Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, Instagram hesabından Icardi ile yemek yedikleri bir fotoğraf paylaştı. Torreira fotoğrafa "O kalıyor" notunu düştü.
Uruguyalı oyuncunun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.
Geride kalan sezonda 47 resmi maçta forma şansı bulan Icardi, 16 gol ve 3 asistlik performansa imza atmıştı.
Kaynak:Haber Merkezi