Galatasaraylı Torreira Beyoğlu'nda saldırıya uğradı!

Galatasaray oyuncusu Lucas Torreira, Beyoğlu'nda bir AVM'de yumruklu saldırıya uğradı. Ekipler, Torreira'ya yumruk atan kişiyi gözaltına aldı.

Galatasaraylı Torreira Beyoğlu'nda saldırıya uğradı!

GAZETE PENCERE - Beyoğlu'nda Camiikebir Mahallesi'nde bulunan alışveriş merkezindeki bir kafenin önünde bir kişi, Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'ya saldırdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Torreira'ya yumruk atan Y.Y'yi (32) olay yerinden uzaklaşmak için bindiği takside yakalayarak gözaltına aldı.

Torreira'nın yapılan kontrollerinde sol kaşı ile gözü arasında kızarıklık olduğu tespit edildi.

TORREİRA ŞİKAYETÇİ OLDU

Yapılan araştırmada şüphelinin "kasten yaralama" suçundan kaydı bulunduğu anlaşıldı. Lucas Torreira'nın şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olay sırasında Torreira'nın şoförü E.S'nin (39) de ayırmak maksatlı Y.Y'ye yumruk attığını belirledi.

Öte yandan, şüpheli Y.Y. hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

NEDENİ ÖĞRENİLDİ

Toreira’nın İ.B. İsimli şahısla ilişkisi olduğu, Yusuf Yıldırım’ın da aynı kadınla iletişimde olmaya çalıştığı, İ.B’nin Yıldırım’a uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar