Guardiola kefiye taktı sahneye çıktı: Filistin'e destek verdi

Pep Guardiola, İspanya'da düzenlenen Filistin'e yardım konserinde sahneye çıktı

Guardiola kefiye taktı sahneye çıktı: Filistin'e destek verdi

GAZETE PENCERE - Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, İspanya'da düzenlenen Filistin'e yardım konserinde sahneye çıktı. Filistinli çocuklar hakkında konuşan İspanyol teknik adam, Gazze’de yaşananlara bir kez daha tepki gösterdi.

ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKTIK

Guardiola, "Son iki yıldır sosyal medyada, televizyonda gördüğümüz o görüntüleri; enkazın arasında kendini kaydeden, 'Annem nerede?' diye yalvaran ve annesinin öldüğünü henüz bilmeyen o çocuğu gördüğümde ne düşündüğümüzü düşünüyorum. Ve hep şunu düşünüyorum: Onlar ne düşünüyor olmalı? Bence onları yalnız bıraktık, terk ettik."

Guardiola, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Güçlüler korkak; çünkü masum insanları öldürmeleri için başka masum insanları gönderiyorlar... Kendileri ise hava soğukken ısıtmalı, sıcakken klimalı evlerinde oturuyorlar."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar