“HERKES HADDİNİ BİLSİN”

“HERKES HADDİNİ BİLSİN”
Galatasaray SK Başkan YardımcısıAv. Dr. Rezan Epözdemir, Oğulcan Çağlayan transferi ve gündeme dair açıklamalar yaptı. Epözdemir’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:“Biz bu konuyla ilgili bir daha bir değerlendirme...

Galatasaray SK Başkan Yardımcısı
Av. Dr. Rezan Epözdemir, Oğulcan Çağlayan transferi ve gündeme dair açıklamalar yaptı. Epözdemir’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
“Biz bu konuyla ilgili bir daha bir değerlendirme yapmak istemiyoruz. Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın açıklamaları manipülatif ve gerçek dışı ifadeler. Sayın Tahir Kıran benim şov yaptığımı söylüyor. Biz 11 Ağustos’ta şikayet ettik Tahkim Kurulu’nu. İyi takip etsinler. Bir yandan tahkim şikayeti yok denip, diğer yandan tahkim şikayetinden vazgeçin deniyor. Bu bir akıl tutulması”
“Siz bu dosyaya niye bu kadar kıymet verip takip ediyorsunuz? İlgilileri bu kadar takip etmiyor bu dosyayı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurduk, yetkisizlik nedeniyle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na devredildi. Sözleri gerçek dışı”
“Yalandan demeci kimin verdiğinin belgesini ortaya koyduk. 20 gün önce yapmışız başvuruyu. Dosya numarası burada, belge burada. Gerçek dışı, sansasyonel kaygılarla açıklamalar yapmıyoruz. Biz PFDK’yı da şikayet ettik. Onu da yapmadık diyebilirler. 27 Ağustos’ta şikayetimizi verdik.”
“Galatasaray Başkan Yardımcısına kimse ‘Şov yapıyor’ diyemez. Herkes haddini bilsin! Sayın Tahir Kıran’a bu ifadeyi kişisel olarak iade ediyorum. Bu belgeyle kimin şov yaptığını kamuoyu net şekilde görmüş oldu”